Nowości
Siejemy dla HoReCa
W ofercie Siejemy znajdziesz zarówno klasyki, takie jak groch czy mizuna, jak i prawdziwe perełki - unikalne gatunki dostępne wyłącznie u producenta.
Przepisy
Filety z kurczaka w sosie z selera
Filety kurczaka pokroić w 0,5 cm plasterki. Rozgrzać patelnię z odrobiną oliwy, delikatnie obtoczyć plastry kurczaka w mące i smażyć na małym ogniu.
Nadziewane smardze z polentą serową, purée z cebuli czerwonej, kremem szczypiorkowym i chrustem z boczniaka
Zrobić infuzję mleka z ziół i warzyw. Gotować kaszę w mleku aż przestanie wchłaniać mleko. Na koniec dodać ser i zamieszać.
E-Wydanie
Wywiady
Artykuły
Kuchnia amerykańska, czyli kulinarne zjednoczenie
Bogactwo smaków i różnorodność aromatów to cechy, które najlepiej opisują kuchnię amerykańską.