Aktualności

Wybuch gazu w lokalu gastronomicznym

Jedna osoba została ranna.

Browary Warszawskie na Dzień Matki

Cykl wydarzeń muzycznych Klasyka w Browarach.

Efekt kolejki

Czy czekający na stolik goście mogą przynosić korzyść marce lokalu?

  • 1
  • 2
  • 3
  • Stoisko z taco z gwiazdką Michelin

    W menu tylko cztery pozycje.

    Pomaganie przez gotowanie!

    Odbędzie się kolacja charytatywna.

    Rewolucja w opakowaniach

    Czy nowe przepisy wejdą w życie w 2026 roku?

    Nowości

    Zestaw do wody Avant-Garde LUMI

    Nowoczesny zestaw do serwowania wody i zimnych napojów to idealna propozycja na lato.

    Nowości w ofercie Koral

    Oferta dla gastronomii BRACIA KORAL - Jak dawniej poszerza się w sezonie 2024 o 2 nowe wykwintne smaki.

    Iwoniczanka - wyjątkowa woda źródlana w szklanych butelkach

    Iwoniczanka to więcej niż woda źródlana.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Dorada patroszona cała

    Pakowana próżniowo z wykorzystaniem technologii CRYO. Idealna na potrawy z grilla i pieca.

    Ser Koryciński Swojski z Truflą

    Ser Koryciński Swojski z Truflą to kwintesencja doskonałości i elegancji w jednym wyjątkowym produkcie.

    Kolekcja Blended marki KROSNO

    Szklanki Blended to absolutny bestseller w sektorze HoReCa.

    Przepisy

    Sernik z jogurtu typu greckiego

    Białka oddziel od żółtek. Żółtka ubij z jedną szklanką erytrytolu, następnie dodaj wanilię, jogurt grecki i zmiksuj.

    Cannele

    Zagotować mleko z wanilią, pozostałe składniki połączyć z zimnym mlekiem.

    Jabłko/graviola/seler

    Łączymy sok yuzu i purée.

    Garibaldi

    Połącz Campari z sokiem w szklance z lodem.

    E-Wydanie

    Wywiady

    Co dajesz, to dostajesz

    Mimo że ma na koncie lata doświadczeń, wciąż jest głodny nowych wyzwań.

    Wszystko albo nic

    Pracował w najlepszych restauracjach na świecie, obecnie prowadzi autorski koncept nagrodzony gwiazdką Michelin.

    Stawiam na prosty przekaz

    Miał być górnikiem, został cukiernikiem. O zmianach w branży, komponowaniu znanych smaków w nowoczesnej odsłonie oraz wskazówkach dla młodych adeptów sztuki cukierniczej rozmawiamy z Michałem Iwaniukiem

    Artykuły

    Projektowanie karty alkoholi

    Od czego należy zacząć?

    Trendy na 2024 rok

    Kulinarnym trendom świat doradców zaczyna się przyglądać z półrocznym wyprzedzeniem, podczas gdy my, ich odbiorcy, poruszamy się po własnych sprawdzonych koleinach.

    Tłuszcz królem gastronomii?

    Niekiedy demonizowane, są niezwykle potrzebne, bo bez nich nie byłoby gotowania.

    Partnerzy