Aktualności
III edycja Gastrotargów SMAKKi 2025 - Targi dla branży HoReCa w odświeżonej formule. Dołącz już dziś!
Już 9-10 kwietnia 2025 roku hale EXPO XXI w Warszawie staną się sercem wydarzeń branży HoReCa!
Już 9-10 kwietnia 2025 roku hale EXPO XXI w Warszawie staną się sercem wydarzeń branży HoReCa!
Pojemniki do zgrzewania M-C-S FREE to seria opakowań do dań gotowych z separacją, dzięki której z łatwością oderwiemy jedną komorę pojemnika od drugiej.
Warzywa kroić w brunoise. Filety z karpia umieścić w marynacie z wina, śliwki wędzonej, warzyw oraz przypraw. Pozostawić w chłodnym miejscu na ok. 48 godzin.
W misce łączymy mąkę i jajka. Ciasto przekładamy na stolnicę i wyrabiamy przez 5 minut, do otrzymania zwartej, jednolitej masy.