Aktualności

Browary Warszawskie na Dzień Matki

Cykl wydarzeń muzycznych Klasyka w Browarach.

Efekt kolejki

Czy czekający na stolik goście mogą przynosić korzyść marce lokalu?

Stoisko z taco z gwiazdką Michelin

W menu tylko cztery pozycje.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Pomaganie przez gotowanie!

    Odbędzie się kolacja charytatywna.

    Rewolucja w opakowaniach

    Czy nowe przepisy wejdą w życie w 2026 roku?

    World Class poszukuje barmańskiego mistrza

    Wkrótce dowiemy się, kto jest najlepszy w Polsce w tym fachu.

    Nowości

    Dorada patroszona cała

    Pakowana próżniowo z wykorzystaniem technologii CRYO. Idealna na potrawy z grilla i pieca.

    Ser Koryciński Swojski z Truflą

    Ser Koryciński Swojski z Truflą to kwintesencja doskonałości i elegancji w jednym wyjątkowym produkcie.

    Kolekcja Blended marki KROSNO

    Szklanki Blended to absolutny bestseller w sektorze HoReCa.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Lipton Exclusive Selection

    Pozyskiwana w sposób zrównoważony i wytwarzana z długich liści herbaty, owoców lub ziół oraz mieszana w celu uzyskania pięknego aromatu i pysznego smaku.

    Młynek Mahlkönig E65S GbW

    Mahlkönig E65S GbW to pierwszy młynek do espresso, który wykorzystuje technologię mielenia na podstawie wagi.

    Platinum Beluga Caviar

    Kawior z bieługi to prawdziwa perełka wśród kawiorów oferująca niezwykłe doznania smakowe i luksusową jakość.

    Przepisy

    Sernik z jogurtu typu greckiego

    Białka oddziel od żółtek. Żółtka ubij z jedną szklanką erytrytolu, następnie dodaj wanilię, jogurt grecki i zmiksuj.

    Cannele

    Zagotować mleko z wanilią, pozostałe składniki połączyć z zimnym mlekiem.

    Jabłko/graviola/seler

    Łączymy sok yuzu i purée.

    Garibaldi

    Połącz Campari z sokiem w szklance z lodem.

    E-Wydanie

    Wywiady

    Co dajesz, to dostajesz

    Mimo że ma na koncie lata doświadczeń, wciąż jest głodny nowych wyzwań.

    Wszystko albo nic

    Pracował w najlepszych restauracjach na świecie, obecnie prowadzi autorski koncept nagrodzony gwiazdką Michelin.

    Stawiam na prosty przekaz

    Miał być górnikiem, został cukiernikiem. O zmianach w branży, komponowaniu znanych smaków w nowoczesnej odsłonie oraz wskazówkach dla młodych adeptów sztuki cukierniczej rozmawiamy z Michałem Iwaniukiem

    Artykuły

    Projektowanie karty alkoholi

    Od czego należy zacząć?

    Trendy na 2024 rok

    Kulinarnym trendom świat doradców zaczyna się przyglądać z półrocznym wyprzedzeniem, podczas gdy my, ich odbiorcy, poruszamy się po własnych sprawdzonych koleinach.

    Tłuszcz królem gastronomii?

    Niekiedy demonizowane, są niezwykle potrzebne, bo bez nich nie byłoby gotowania.

    Partnerzy